Dashboard_live_locatie
Als bedrijf wil je inzicht en bewijslast hebben van werkzaamheden of leveringen in de buitenruimte. Dit zijn zaken die je als bedrijf nodig hebt om efficiëntie voordelen te behalen of een kwaliteitsslag te maken. Ook kan het zijn dat je de dienstverlening wilt verhogen door het kunnen afgeven van een waarheidsgetrouwe ETA (aankomsttijd). LIS applicaties kunnen u hierbij ondersteunen.
dashboard_film2
Weergave van hoe de digitale producten van LIS het bezorgproces van Postservice optimaal ondersteunen.
Yes! Vandaag opnames gehad bij een klant. Het klantverhaal in combinatie met de digitale producten van LIS - Location Intelligence Service bv. Binnenkort meer....
Kromhout
Vandaag weer fysiek aanwezig bij Defensie in Utrecht. Hoe gaan we allemaal om met de verhouding digitaal versus fysiek o locatie aanwezig zijn nu de Corona maatregelen worden versoepeld? Wat kan LIS hierin betekenen?
papier_hier
Na mijn vakantie weer lekker aan het werk. Dat betekend ook kilometers, ritten en administratie bijhouden. Vaak vergeet ik het. Herkenbaar?
vakantie
Je kent het wel, een rit, of hele vakantie, niet geregistreerd. Je moet dan je Excel formulier er weer bij pakken en na gaan denken waar je geweest bent.... Dit is veel gedoe, maar nog erger, je administratie klopt niet. Dit kan een behoorlijke naheffing opleveren.
LISRoute_front5
Release Route Registratie App. - Beheren Account - Toevoegen meerdere voertuigen - Toevoegen Voorkeursadressen - Details per gereden route
team meeting
Inkijkje LIS Team meeting at night! Eén avond per week komen wij als team bij elkaar. […]
verhaalachter
Ik ben Fokke. Binnen LIS hou ik mij veelal bezig met de inhoud van de projecten, verbindingen leggen en de vertaling maken tussen de behoefte en vraag vanuit de klant en de digitale oplossing. Samen kom je verder is voor mij echt een motto. Een goede samenwerking is voor mij dan ook erg belangrijk. Dit geven we dan ook vorm door de korte lijnen en vlotte afhandeling.
verhaalachter
William heeft binnen LIS-bv de rol van Product Owner en projectleider. Hiermee geeft hij invulling aan de koers van de producten en zorgt voor een gestructureerde uitvoer van projecten.